Super eenvoudige trechtercake – een mooie puinhoop

Super eenvoudige trechtercake – een mooie puinhoop

Funnel Cake is essentieel als het gaat om themaparken of provinciale beurzen IMO. Ik vind het geweldig! Traditioneel wordt het gemaakt door beslag door een trechter in hete olie te gieten om de cake snel diep te bakken. Ik geloof dat het enigszins regionaal is voor gebieden van de VS, maar ik weet eerlijk gezegd niet helemaal zeker, want het is heel erg een nietje van veel jeugdherinneringen voor mij, dus het lijkt universeel. 🙂

Zelfgemaakte trechtercake maken is super eenvoudig. Het lijkt erg op pannenkoek BATTER – We zijn in feite diepe frituurpannenkoeken!

Verwant: En als je van pannenkoeken houdt, moet je onze ook proberen pannenkoeken En Franse toast Recepten Volgende.

Ingrediënten

  • Pannenkoekmix
  • Water
  • Vanille -extract
  • Olie – canola of groente
  • Poedersuiker, ook wel banketbakkerssuiker genoemd

Hoe maak je trechtercake

Meng de pannenkoekmix en het water. Voeg toe aan een knijpfles of giet door een trechter.

Verhit de olie op ongeveer 350 ° F of iets minder. Giet vervolgens het beslag erin en vormt een vorm van een spin -webtype. Wacht 20-30 seconden, flip en bak vervolgens nog eens 15-20 seconden. Verwijder naar een bed van papieren handdoeken om overtollige olie te verwijderen.

Stof met poedersuiker voor het opdienen.

Opmerkingen en tips

  • Ik heb drie verschillende in de winkel gekochte pannenkoekenmixen geprobeerd. Degene die het beste werkte, was Bisquick.
  • Tijdens het testen van een paar mixen heb ik geleerd dat het allemaal om een ​​beslag textuur draait. Als je beslag super loopnoot is, alsof je het door een rietje zou kunnen drinken, zal het niet goed bij elkaar blijven als je het diep brijst. U wilt een dikke pasta -consistentie.
  • Ik maak graag kleinere, twee tot drie hapklare trechtercakes omdat ze gemakkelijker te manoeuvreren zijn in de hete olie. Maar u kunt hetzelfde recept gebruiken om grote trechtercakes te maken, zoals de beurs, als u dat wilt.
  • Het werkt het beste als je het beslag door een knijpfles giet (zoals die hierboven afgebeeld) in plaats van een trechter in de olie. Dit geeft me wat meer controle terwijl ik werk.

Meer leuke dessertrecepten

Afdrukken

Krijg het receptKrijg het recept Krijg het recept

gefrituurde pannenkoekenbeslag maakt de beste trechtercake

Opbrengst 6

Voorbereiden 5 notulen

Totaal 5 notulen

Instructies

  • Meng de pannenkoekmix en het water. Voeg toe aan een knijpfles.

  • Verhit de olie op ongeveer 350 ° F of iets minder.

  • Giet vervolgens het beslag erin en vormt een vorm van een spin -webtype. Wacht 20-30 seconden, flip en bak vervolgens nog eens 15-20 seconden.

  • Verwijder naar een bed van papieren handdoeken om overtollige olie te verwijderen.

  • Stof met poedersuiker voor het opdienen.

Aantekeningen

Je hebt ook genoeg canola of plantaardige olie nodig voor de cakes om te zweven tijdens het frituren. Dit is misschien 1-2 kopjes, afhankelijk van uw maatpot / Nederlandse oven. Ik heb drie verschillende in de winkel gekochte pannenkoekenmixen geprobeerd. Degene die het beste werkte, was Bisquick. Tijdens het testen van een paar mixen heb ik geleerd dat het allemaal om een ​​beslag textuur draait. Als je beslag super loopnoot is, alsof je het door een rietje zou kunnen drinken, zal het niet goed bij elkaar blijven als je het diep brijst. U wilt een dikke pasta -consistentie. Ik maak graag kleinere, twee tot drie hapklare trechtercakes omdat ze gemakkelijker te manoeuvreren zijn in de hete olie. Maar u kunt hetzelfde recept gebruiken om grote trechtercakes te maken, zoals de beurs, als u dat wilt. Het werkt het beste als je het beslag door een knijpfles giet (zoals die hierboven afgebeeld) in plaats van een trechter in de olie. Dit geeft me wat meer controle terwijl ik werk.

Cursus Nagerecht

Keuken Amerikaans

Trefwoorden trechtercake

Voeding

Voedingsfeiten

Gemakkelijke trechtercake

Bedrag per portie

% Dagelijkse waarde*

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet van 2000.

Opmerking: voeding wordt automatisch berekend, met behulp van Spoonacular, voor uw gemak. Waar relevant, raden we aan om uw eigen voedingsberekeningen te gebruiken.


Fuente

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *