Sommige nachten heb je gewoon een overwinning nodig en dat is waar dit slordige Joe-recept binnenkomt. Dit is een maaltijd van 20 minuten die gemakkelijk te maken is, goedkoop en kindvriendelijk. Voor mij zal slordige joes me altijd denken aan het zomerkamp, omdat het het soort maaltijd is dat zou worden geserveerd in een cafetaria -stijlomgeving. Dit is totaal comfortvoedsel gemengd met nostalgie voor mij.
Als je niet bekend bent, is een slordige Joe een soort sandwich gemaakt met rundergehakt en tomatensaus. Het is een soort kruising tussen spaghettisaus en chili maar geserveerd als een hamburger.
Verwant: Als je de klassieker leuk vindt, probeer dan onze Gebakken vegetarische slordige Joe recept.


Ingrediënten
- Rundergehakt
- Ui
- Paprika
- Knoflook
- Olijfolie
- Tomatensaus
- Ketchup
- Worcestershire -saus
- Bruine suiker
Je wilt ook hamburgerbroodjes of schuifbroodjes om mee te dienen. Of je zou deze slordige Joe die over chips of knikken zoals chili kunnen serveren.


Hoe je slordige joes maakt
Hak de ui en paprika fijn. Hak de knoflook. Verhit in een grote sauspan of koekenpan de olie op middelhoog vuur en kook de ui en paprika tot het zacht is, 2-3 minuten. Voeg vervolgens de knoflook toe en kook nog een minuut. Verwijder de gekookte groenten in een kom.
Kook in dezelfde pan het rundergehakt totdat er geen roze overblijft, totdat het is gaar.
Roer in een middelgrote kom de sausingrediënten samen: tomatensaus, ketchup, Worcestershire -saus en bruine suiker.
Voeg aan de pan van gekookt vlees de saus en gekookte groenten toe. Blijf een paar minuten koken totdat alles heet is.
Rooster de broodjes voordat u de slordige Joe -vulling toevoegt. Genieten!


Tips en notities
- U kunt het rundergehakt of het gemalen vlees, inclusief kalkoen of kip vervangen.
- Ik gebruikte twee sjalotten in dit recept, maar 1/2 Een gele of rode ui zou ook goed werken.
- Ik gebruik groene paprika, maar elke kleur werkt. Je kunt ook de paprika weglaten, hoewel ik de lichte crunch leuk vind die deze toevoegt aan de vulling.
- Soms voeg ik een beetje hete saus, zoals Frank’s, toe aan de saus.
- Ik laat de pan van het vet / sappen niet uit het gekookte rundergehakt aflopen voordat ik de saus en groenten toevoeg. Maar als je wilt dat je slordige Joe -vulling een beetje lichter en dikker (minder vloeibaar) is, laat het dan uit voordat je het toevoegt.


Meer gemakkelijk rundergehaktrecepten


Ontvang onze gratis receptengids met onze het meest populair Recepten aller tijden!
Gratis populaire receptengids
Onze top 25 recepten aller tijden!

Krijg het recept
Gemakkelijke, kindvriendelijke broodjes gemaakt met rundergehakt en tomatensaus.
Instructies
-
Hak de ui en paprika fijn. Hak de knoflook.
-
Verhit in een grote sauspan of koekenpan de olie op middelhoog vuur en kook de ui en paprika tot het zacht is, 2-3 minuten.
-
Voeg vervolgens de knoflook toe en kook nog een minuut. Verwijder de gekookte groenten in een kom.
-
Kook in dezelfde pan het rundergehakt totdat er geen roze overblijft, totdat het is gaar.
-
Roer in een middelgrote kom de sausingrediënten samen: tomatensaus, ketchup, Worcestershire -saus en bruine suiker.
-
Voeg aan de pan van gekookt vlees de saus en gekookte groenten toe. Blijf een paar minuten koken totdat alles heet is.
-
Rooster de broodjes voordat u de slordige Joe -vulling toevoegt.
Aantekeningen
- U kunt het rundergehakt of het gemalen vlees, inclusief kalkoen of kip vervangen.
- Ik gebruikte twee sjalotten in dit recept, maar 1/2 Een gele of rode ui zou ook goed werken.
- Ik gebruik groene paprika, maar elke kleur werkt. Je kunt ook de paprika weglaten als je wilt.
- Soms voeg ik een beetje hete saus, zoals Frank's, toe aan de saus.
- Ik laat de pan van het vet / sappen niet uit het gekookte rundergehakt aflopen voordat ik de saus en groenten toevoeg. Maar als je wilt dat je slordige Joe -vulling een beetje lichter en dikker (minder vloeibaar) is, laat het dan uit voordat je het toevoegt.
Voeding
Voedingsfeiten
Slordige Joe
Bedrag per portie
% Dagelijkse waarde*
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet van 2000.
Opmerking: voeding wordt automatisch berekend, met behulp van Spoonacular, voor uw gemak. Waar relevant, raden we aan om uw eigen voedingsberekeningen te gebruiken.
Fuente
Geef een reactie