Coleslaw – een mooie puinhoop

Coleslaw – een mooie puinhoop

Dit eenvoudige, klassieke Coleslaw -recept is een nietje. Zoals, dit is een van die basisrecepten die iedereen in zijn achterzak zou moeten hebben. Een andere manier om aan Coleslaw te denken is gewoon als een romige koolsalade; Het is knapperig en tegelijkertijd ook fluweelachtig. Bovendien is het gemakkelijk en goedkoop om te maken.

Voor mij voelt Coleslaw heel erg op een kant die je samen met BBQ kiest. Het voelt als het soort salade dat je meeneemt voor een picknick in de zomer, hoewel het naar waarheid het tijdstip van het jaar is. Ik hou persoonlijk van Coleslaw naast elkaar BBQ kip of getrokken varkenssandwiches. Ik ben zelfs bekend dat ik de koolslaw aan de sandwich toevoeg – heb mij hierover gericht!

Verwant: Probeer onze volgende aardappelsalade recept of Macaroni -salade.

Ingrediënten

  • Kool
  • Wortelen
  • Peterselie
  • Mayo
  • Appelazijn
  • Dijon -mosterd
  • Gekranuleerde witte suiker
  • Zout en peper

Hoe je coleslaw kunt maken

De kool fijn versnipperen. Hak de wortelen fijn of versnipperen (een doosraster is geweldig). Hak de peterselie. Voeg al deze toe aan een grote mengkom.

Maak in een kleine kom de dressing door de mayo, ACV, dijon, suiker en een beetje zout en peper samen te roeren.

Giet de dressing over de groenten en gooi tot alles goed is gecombineerd en alle stukken zijn bedekt in de dressing. Proef en voeg indien nodig meer zout en peper toe.

Tips en notities

  • Ik denk dat Coleslaw het beste is als het een paar uur (2-4) is gemaakt voordat je het serveert. Ik vind het leuk wanneer de dressing een beetje tijd heeft om te mengen met de rauwe groenten. Als je dit doet, dek je gewoon af en zet je in de koelkast totdat je klaar bent om te serveren.
  • U kunt suiker vervangen door honing
  • Andere toevoegingen die je zou kunnen proberen: meer verse kruiden zoals dille of koriander, of meer kruiden zoals cayennepeper, kurkuma of komijn.
  • Terwijl ik van Coleslaw een paar uur van tevoren houd, zal ik ook zeggen dat ik het liever binnen 24 uur na het maken van het eten. Hoewel het langer kan duren als het wordt opgeslagen in een luchtdichte container in de koelkast, wordt het ook vaak papperig overuren.

Meer recepten voor salade en bijgerechten

Afdrukken

Krijg het receptKrijg het recept Krijg het recept

Een romige salade gemaakt met kool, wortelen en peterselie.

Opbrengst 6

Voorbereiden 5 notulen

Kok 5 notulen

Totaal 10 notulen

Instructies

  • De kool fijn versnipperen. Hak de wortelen fijn of versnipperen (een doosraster is geweldig). Hak de peterselie.

  • Voeg al deze toe aan een grote mengkom.

  • Maak in een kleine kom de dressing door de mayo, ACV, dijon, suiker en een beetje zout en peper samen te roeren.

  • Giet de dressing over de groenten en gooi tot alles goed is gecombineerd en alle stukken zijn bedekt in de dressing.

  • Proef en voeg indien nodig meer zout en peper toe.

Aantekeningen

  • Ik denk dat Coleslaw het beste is als het een paar uur (2-4) is gemaakt voordat je het serveert. Ik vind het leuk wanneer de dressing een beetje tijd heeft om te mengen met de rauwe groenten. Als je dit doet, dek je gewoon af en zet je in de koelkast totdat je klaar bent om te serveren.
  • U kunt suiker vervangen door honing
  • Andere toevoegingen die je zou kunnen proberen: meer verse kruiden zoals dille of koriander, of meer kruiden zoals cayennepeper, kurkuma of komijn.
  • Terwijl ik van Coleslaw een paar uur van tevoren houd, zal ik ook zeggen dat ik het liever binnen 24 uur na het maken van het eten. Hoewel het langer kan duren als het wordt opgeslagen in een luchtdichte container in de koelkast, wordt het ook vaak papperig overuren.

Cursus Salade, bijgerecht

Keuken Amerikaans

Trefwoorden koolsalade

Voeding

Voedingsfeiten

Koolsalade

Bedrag per portie

% Dagelijkse waarde*

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet van 2000.

Opmerking: voeding wordt automatisch berekend, met behulp van Spoonacular, voor uw gemak. Waar relevant, raden we aan om uw eigen voedingsberekeningen te gebruiken.


Fuente

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *