Hier in Austin, BBQ -seizoen is een manier van leven. En hoewel de grill meestal alle glorie krijgt, zijn het de bijgerechten die de spread echt kunnen maken of breken. Het toevoegen van een beetje variatie aan de tafel kan je BBQ -game naar het volgende niveau tillen – en al je gasten een stuk gelukkiger maken.
Het hebben van een goed afgeronde line-up van BBQ-bijgerechten bij je volgende cookout is een totale game-wisselaar. In feite kunnen ze zelfs de show stelen. Het is verfrissend om uit de routine te breken en dingen te mixen. Als je een gebakken bonen -loyalist bent, waarom probeer dan geen levendige, seizoensgebonden salade deze keer? Er zijn tal van creatieve bijgerechten beschikbaar, en elk is meer hunkering waardig dan de vorige.
Van verkoolde maïssalades tot draagbare snacks, we hebben BBQ -bijgerechten afgerond die zeker indruk zullen maken. Die klassieke hamburger? Het gaat een serieuze concurrentie krijgen.
Uitgelichte afbeelding door Kristen Kilpatrick.
Lees verder voor alle BBQ -bijgerechten die we niet kunnen wachten om deze zomer op te gaan.
Kruidachtige venkel slaw
Houd het fris en licht met deze heldere, smakelijke venkel slaw. Het kan niet gemakkelijker zijn om samen te gooien en is een trefzekere crowd-praterer.
Mexicaanse gehakte salade met honing-shallot dressing
Gehakte salades zijn een eenvoudige manier om een beetje extra eiwitten in te pakken. Kikkererwten zijn de ster van deze show en fungeren als een stevige basis voor toppings naar keuze. Matchstick wortelen, komkommers en een vleugje koriander zijn slechts een paar smaken om aan je kom toe te voegen.
Ricotta en pruim bruschetta
Een paar zomers geleden, in het huis van Camille, hebben we deze ricotta en pruimenbuschetta -hapjes opgepakt, gelaagd met romige ricotta en besprenkeld met munt. Het is moeilijk om niet te houden van een BBQ-bijgerecht onder de vijf ingrediënt, onder de vijf minuten.
Groene godin pastasalade
Pastasalades werden geboren voor BBQ’s in de achtertuin, en deze groene godin pastasalade is geen uitzondering. Het is niet alleen heerlijk – het verdubbelt als een manier om in extra greens en al hun voedingsstoffen te komen na een dag in de zon.
Knapperige Halloumi Salad
Halloumi is een sterk ondergewaardeerd ingrediënt om toe te voegen aan uw zomer BBQ -bijgerechtrotatie. Wanneer ze samen met een verscheidenheid aan knapperige greens en een hartige dressing worden gegooid, is deze Halloumi -salade er misschien een voor de boeken.
Pittige watermeloen feta salade
Voor een zoete en pittige traktatie is deze watermeloenfeta-salade een all-round winnaar als het gaat om bijgerechten. Bonuspunten als u van tevoren alle hakken en snijden doet, waardoor deze salade een korte montagetijd krijgt.
Avocado Caprese Salad
Caprese salades van elke variëteit zijn welkom op mijn zomer BBQ. Vooral deze salade krijgt echter extra pluim voor het gebruik van avocado (een zomerse nietje ingrediënt).
Pesto Parmezaanse aardappelen
Dit drievoudige bedreiging, Alliterative Recept is een van de beste in het BBQ-bijgerechtenspel. Echt, ze nemen slechts vijf ingrediënten en zijn een heerlijke manier om je greens te krijgen. Je zult in de verleiding komen om de hele pan af te maken, zelfs voordat ze de plaat bereiken.
Prosciutto & melon spies
Spiesjes hebben een manier om het te maken voor zowat al mijn buitenzomersbijeenkomsten. Ze zijn gemakkelijk te monteren en een briesje om op te kloppen. Bovendien, met deze als een voorbeeld, zijn ze een eenvoudige manier om de smaak op smaak te stapelen … op smaak.
Dips & Crudité Grazing Board
Wanneer de belangrijkste attractie van uw maaltijd meer toegeeflijk is, moeten uw BBQ -bijgerechten een Herby, Light -optie bevatten. Deze Franse uiendip is verfrissend en pittig, waardoor het de perfecte dip is voor crudités, crackers … of zo ongeveer alles.
Garam Masala Corn Salad
Als het gaat om BBQ -bijgerechten, is maïs op de cob altijd een sterke keuze. Deze door India geïnspireerde kijk op verkoolde maïs geeft een kleine draai aan je dagelijkse zomerzijde.
Eenvoudige aardappelsalade met gerookte chili aioli
Ik hou van een goede lichte, eenvoudige salade geserveerd naast mijn favoriete BBQ -gerechten. Deze kon niet gemakkelijker worden en al je favoriete zuidelijke zoete aardappelingrediënten samenbrengen, minus de mayonaise.
Citroenachtige pastasalade
Pastasalade is een van de meest iconische bijgerechten bij een BBQ! Verhoog het spel met dit gezonde en smaakvolle gerecht.
Knapperige geroosterde zoete aardappelen
We kunnen niet genoeg krijgen van de zoete en romige smaak in dit smakelijke recept voor zoete aardappel. En wat betreft de beste BBQ -bijgerechten, wie houdt er niet van iets dat je met één hand kunt eten?
Zout- en azijn Pan-geroosterde aardappelen
Zoals Camille schrijft, zijn deze knapperige aardappelen de aarde-wat goed. Door je pan voor te verwarmen, zorg je ervoor dat de aardappelschillen een goudbruine schroeier krijgen. Maar maak je geen zorgen, de binnenkant blijft lekker romig. Een beetje variatie in je geroosterde aardappelen is tenslotte het kruid van het leven.
Dit bericht werd voor het laatst bijgewerkt op 19 juni 2025 om nieuwe inzichten op te nemen.
Geef een reactie