Ik hou van elk soort gefrituurd brood, dus dit zelfgemaakte Hushpuppies -recept staat hoog op mijn lijst. Als je niet bekend bent, zijn hushpuppies een klein, gefrituurde hartige broodbal. Het beslag bevat meestal maïsmeel. Zie het als een hartig donutgat of misschien een klein gebakken koekje. Dit recept is klassiek en eenvoudig – iemand kan dit hushpuppy -recept maken.
Ik associeer hushpuppies met Lange John Silver’s. Lol. Dus denk ik meestal aan hushpuppies als een broodgerecht geserveerd met zeevruchten. Het is meestal ook populairder in het zuiden en sommigen geloven dat ze afkomstig zijn van nonnen in New Orleans. Ze zijn heerlijk en het beste geserveerd met een beetje boter en citroensap IMO.
Verwant: VOLGENDE UP Leer het maken arepas of zelfgemaakt focaccia.


Ingrediënten
- Korenmeal
- All -doele bloem
- Zout
- Bakpoeder
- Natriumcarbonaat
- Gekranuleerde witte suiker
- Uienpoeder
- Knoflookpoeder
- Ei
- Karnemelk
- Water
Je hebt ook olie nodig om het hushpuppy -beslag erin te bakken, ik gebruik meestal canola of plantaardige olie voor diepe frituren.


Hoe u hushpuppies maakt
Roer de droge ingrediënten in een middelgrote tot grote mengkom samen: maïsmeel, bloem, zout, bakpoeder, bakpoeder, uienpoeder, knoflookpoeder en suiker. Roer vervolgens het ei, karnemelk en water erdoor.
Verhit de olie in een grote pot of Nederlandse oven op ongeveer 365 ° F. Gebruik een koekjesdeegschep om het beslag in de hete olie te laten vallen. Bak 2-3 minuten aan en zorg ervoor dat alle partijen in de hete olie worden gebakken.
Verwijder op een bord bekleed met papieren handdoeken. Ik gebruik hiervoor keukentang. Blijf het beslag koken totdat je alle hushpuppies hebt gebakken.


Tips en notities
- Je kunt andere ingrediënten zoals kruiden of gehakte frisse kruiden toevoegen om deze klassieke hushpuppies op smaak te brengen. Dingen als: groene ui, koriander, peterselie of kruiden zoals komijn, cayennepeper of gember
- Als je geen koekjesdeegschep hebt, kun je gewoon een lepel gebruiken.
- Hushpuppies worden het best verwarmd, net nadat ze zijn gebakken. U kunt ze indien nodig opnieuw verwarmen in de magnetron of oven. Maar zoals veel gefrituurd voedsel is het het beste op de dag dat het is gemaakt.
- U kunt het beslag van tevoren maken en in een luchtdichte container in de koelkast bewaren totdat u klaar bent om het te gebruiken.


Wat te dienen met hushpuppies


Ontvang onze gratis receptengids met onze het meest populair Recepten aller tijden!
Gratis populaire receptengids
Onze top 25 recepten aller tijden!

Krijg het recept
Hartige gefrituurde maïsmeel broodballen
Instructies
-
Roer de droge ingrediënten in een middelgrote tot grote mengkom samen: maïsmeel, bloem, zout, bakpoeder, bakpoeder, uienpoeder, knoflookpoeder en suiker.
-
Roer vervolgens het ei, karnemelk en water erdoor.
-
Verhit de olie in een grote pot of Nederlandse oven op ongeveer 365 ° F.
-
Gebruik een koekjesdeegschep om het beslag in de hete olie te laten vallen. Bak 2-3 minuten aan en zorg ervoor dat alle partijen in de hete olie worden gebakken.
-
Verwijder op een bord bekleed met papieren handdoeken. Ik gebruik hiervoor keukentang.
-
Blijf het beslag koken totdat je alle hushpuppies hebt gebakken.
Aantekeningen
Voeding
Voedingsfeiten
Hush puppy's
Bedrag per portie
% Dagelijkse waarde*
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet van 2000.
Opmerking: voeding wordt automatisch berekend, met behulp van Spoonacular, voor uw gemak. Waar relevant, raden we aan om uw eigen voedingsberekeningen te gebruiken.
Fuente
Geef een reactie