Er is zoveel om van te houden over de zomer: de gemakkelijke, luchtige, zorgeloze dagen, de extra uren zonneschijn, en natuurlijk sommige De broodnodige vacay. Wat ik van iets minder leuk vind, zijn natuurlijk de brandende hete, driecijferige temps. Juni tot augustus (en op sommige plaatsen, september) is geen tijd om de oven aan te zetten. Dus ik heb natuurlijk de beste no-cook diners van het hoofd gehouden. Wat ik heb gevonden, is een verscheidenheid aan overheersende gerechten die geen uren in de keuken vereisen. Score!
Als een zelfverklaarde, bak-geobsedeerde hobbyist, rouw ik om de mogelijkheid om creatief te worden met al mijn favoriet Comfortfood. Maar in de afgelopen jaren heb ik geleerd het weer te accepteren zoals het is en het doen met een paar go-to-no kook zomermaaltijden stevig in mijn mouw gehouden. En terwijl broodjes en salades zijn belangrijke onderdelen van de omronde om te volgen, het plezier stopt daar niet.
30 no-cook diners voor hete zomeravonden
Ik schudde het internet ondersteboven om de beste frisse en smaakvolle dinerideeën te vinden voor hete zomeravonden die het beste uitmaken Zomerproducten in het seizoen. Maak je klaar voor levendige kleuren, heerlijke crunch en alles waardoor je warme dinerdromen uitkomen. Dus zet de AC op en laten we naar een (no-cook) zomer koken!
Deze no-cook diners zijn de ideale manier om de hitte te verslaan en te genieten van je zomeravonden-uit de keuken.
Zijkanten en salades
Denk je dat salades niet kunnen dienen als een stevige en complete (om nog maar te zwijgen van de heerlijke) maaltijd? Denk nog eens na. Ik volg een losse benadering van het definiëren van wat een salade is, en als je het ermee eens bent dat een divers scala aan ingrediënt goedheid past, dan is deze vullende en smaakvolle Halloumi -salade precies in je steegje. Het is de ultieme viering van de zomer.
Als je het geluk hebt om met een ingrediënt te werken op zijn beste smaak van het piekseizoen, laat het dan schijnen. Een voorbeeld hiervan, deze stapel perfecte tomaten. Met niets meer dan een eenvoudige dressing om hun smaak aan te vullen, worden de Ruby Red Stunners getoond op hun liefste en aantoonbaar, het beste.
Hoewel boerenkool nog steeds vaak wordt geassocieerd met deugdzame (re: saaie en saaie) salades die geen verbeelding hebben, kan deze door mediterrane geïnspireerde take niet meer anders zijn. Je krijgt een mooi stukje crunch en textuurcontrast van de radijs, komkommer, cherrytomaten en kikkererwten. En dan is er die honing-Tahini-dressing …
Als er één ding over mij te weten is, is het dat ik een olijfmeisje ben. Hoe dan ook, ik kan ze hebben, ik zal ze nemen. Gemarineerd in Za’atar, Fresno Chile en Citrus Juice is zowat de perfecte oplossing. Hummus voegt de perfecte romigheid toe, waardoor het gemakkelijk is om terug te gaan voor seconden, derden …
Caprese salades kunnen eindeloos worden herhaald en ik ben dol op deze romige, texture-toxied versie van de klassieker. Avocado is een naadloze toevoeging aan de tomaten en Burrata. Het is zomer in een salade.
Dit is niet je gewone groene salade. Ik vind het geweldig dat het binnen hetzelfde kleurenpalet blijft terwijl het nog steeds zoveel gevarieerde textuur en smaak heeft. Een romige gember-sesamdressing gelaagd bovenop babygroen, geschoren Parmezaanse kaas en gezouten pistachenoten zullen je denken dat je geniet van een veel meer toegeeflijke maaltijd.
In mijn wereld is Caprese de perfecte salade. De formule combineert een beetje rijkdom met fruitige, frisse smaak. Deze versie is een lichte (maar belangrijke) stap omhoog. Als je een gemakkelijke, maar oh zo-bevredigende lunchoptie nodig hebt om in je weekdagrepertoire te bewaren, is dit meesterwerk het.
Ik hou van pittige, pittige kanten die worden gedomineerd door een van mijn favoriete groenten. Ja, komkommers kunnen een bescheiden optie zijn, maar wanneer dun gesneden en gecombineerd met een zippy dressing die het voordeel van een beetje zuurgraad kent, ontstaat er een smakelijke traktatie.
Deze salade is een studie in contrasterende texturen. Met de frisse smaak van de venkel, een vleugje romigheid van de kaas en de crunch van de amandelen, kunt u wedden dat deze salade voldoet.
Dit eenvoudige bord met ricottakaas en verse peren is absoluut heerlijk En esthetisch aantrekkelijk. De zoete en rijke ricotta combineert perfect met vers fruit, en de nuttigheid van de pistachenoten is een hartige finishing touch.
Deze salade is de perfecte mix van pittig, sappig en knapperig. Met al het heerlijke fruit dat in deze zomersalade is verpakt, fungeert feta als een eenvoudige moderator, waardoor u elke individuele smaak kunt aanscherpen. Hoewel deze salade nog een paar stappen zet dan je gemiddelde Caesarsalade, is het eindresultaat zeker de moeite waard.
Griekse salades zijn het ultieme zomer bijgerecht en dit recept is geen uitzondering. Van alle dinerideeën voor warme zomeravonden die we hebben afgerond, is dit misschien wel de beste. (Hoewel de laatste oproep aan jou is.) Juicy watermeloen is een verfrissende aanvulling op knapperige komkommers en zoete tomaten. Top deze salade met een scheutje citroen en een scheutje honing om je pittige en zoete smaken te verbeteren.
Ik ben een sukkel voor Bruschetta op een warme zomerdag, en het wordt gewoon niet gemakkelijker om ervan te genieten dan met dit recept. Met minder dan tien ingrediënten heb je een eenvoudige en uitgebalanceerde snack of bijgerecht om al je zomerplezier te voeden.
Als je nog niet op de Radicchio -trein bent gesprongen, is dit je kans. Deze salade is een echte knaller, gevuld met een verscheidenheid aan verschillende ingrediënten die een smakelijke, met textuur gevulde kom samenstellen.
Deze Mexicaanse gehakte salade kan gemakkelijk worden samengevoegd met ingrediënten die je waarschijnlijk in de koelkast of voorraadkast hebt. Het recept is samengebonden met een honing-shallot dressing, die kan worden gebruikt en opgeslagen voor al je zomersaladerecepten. Dinerideeën voor hete zomeravonden on the fly? Briljant.
Hoewel de winter technisch is wanneer Citrus op zijn best is, bevat deze salade zoveel extra smaak dat je er ook in de zomer van zult houden. Het is het bewijs dat wanneer je heerlijkheid combineert met prachtige presentatie, mooie dingen kunnen gebeuren. Met slechts een paar ingrediënten samengegooid, heb je een maaltijd die veel groter is dan de som van zijn onderdelen.
Camille Styles Food Editor, Suruchi zweert bij dit gerecht als een gemakkelijke, gestroomlijnde en make-ahead-optie voor elke zomerse bijeenkomst. In haar woorden: “Het is het knapperige zoete, pittige en pittige voorgerecht waarnaar je op zoek was!” Ik was het daar niet meer mee eens.
Pasta’s en kommen
Ik heb talloze uren doorgebracht met het samenstellen van kommen met gezondere ingrediënten – het is een soort van mijn favoriete verleden tijd. Als basis gebruikt deze kom quinoa als een rijstalternatief voor een toegevoegd eiwit dat goed combineert met veel toppings zoals zwarte olijven en cherrytomaten.
Pasta of salade? We kunnen gewoon niet beslissen welke kom de cake neemt voor het beste bijgerecht van de zomer. Als ik de uitdrukking hoor ‘Voedsel is brandstof’, denk ik aan gerechten zoals deze pastasalade. Het is de perfecte mix van gezonde koolhydraten en met voedingsstoffen gevulde greens.
Een komavond is een geweldige avond, vooral met een huis vol kieskeurige eters. Deze Soba Noodle -kommen kunnen worden gevuld en gegarneerd met een verscheidenheid aan ingrediënten – zoals knapperige tofu en knapperige walnoten – die iedereen vol en gelukkig zal houden.
Ik ben al jaren een fan van Thaise pinda -dressing, en dit recept is de perfecte kans om het te proberen als je dat niet hebt gedaan! Deze draai aan een kippensalade is gevuld met gezonde en voedzame ingrediënten om je te helpen op te laden na een dag in de zon.
Hummus is een van mijn favoriete DIP -opties om in de zomer op tafel te zetten. Met vezels en eiwitten is het een geweldige aanvulling op elke kom of gerecht of om vanzelf te genieten met wortelen of selderij. In combinatie met een heerlijke azijn en een verscheidenheid aan getextureerde toppings, gebruikt deze kom met voedingsstoffen gevulde ingrediënten zoals boerenkool en broccolini om de groene kom van je dromen te maken.
Mango & Coconut Soba Noodle Salad
Ik heb de afgelopen paar zomers een versie gemaakt van deze Soba Noodle en Mango Salad en, zonder falen, worden mensen er gek over. Vol met Thaise smaken zoals limoen, pinda’s en een overvloed aan kruiden, het is echt de knapperige kokosnoot in de salade die het over de top brengt en mensen laat stoppen en zeggen,
Burgers, sandwiches en toast
Ricotta Toast is de nieuwste obsessie van Camille en met zuurdesem toegevoegd aan de mix zijn we 100% aan boord. Het is elke keer eenvoudig, gestroomlijnd en heerlijk. Om nog maar te zwijgen van het prachtig.
Zoete aardappelen zijn een van mijn het hele jaar door de niet-ingrediënten van de keuken. Een lichter alternatief als rode vleesburgers niet je jam zijn, deze zoete aardappelfalafelburgers zijn een geweldige vegetarische optie voor zwembadfeestjes of barbecues in de achtertuin.
Kippensalade is altijd een van mijn go-to-maaltijden geweest als ik niet helemaal zeker weet wat ik moet koken. Deze vleesloze versie van een klassiek recept kan alleen worden gegeten of samen worden gegooid tussen twee plakjes zuurdesem of volkoren.
Carne Asada is een gerecht dat niet in mijn keuken bestond totdat ik naar Texas verhuisde – maar onnodig te zeggen dat ik ben veranderd sinds ik dit recept had geprobeerd. Deze prachtig gegrilde, zachte plakjes vlees worden gemarineerd in een mix met ingrediënten waaronder honing, sojasaus, chilipoeder en koriander.
Als je niet hebt geprobeerd je kip met yoghurt te marineren, is de zomer de beste tijd om te beginnen. De marinade creëert een sappige, smaak-doordrenkte kipfilet met pittige citroen en limoen en een beetje zoetheid van de honing.
Deze loempia’s zijn de perfecte combinatie van heet en zoet. Met heerlijke tempeh gesmoord in een honing sriracha -saus, rol je je eiwit gewoon met groenten van je keuze in rijstpapier en geniet je!
Deze wraps zijn mijn go-to summer lunch-oplossing. Ik hou ervan hoe de coole, knapperige sla zorgt voor een contrasterende crunch voor de Herby Chicken Burgers. Als je er echt op wilt gaan, geniet van wat Mint Tzatziki aan de zijkant.
Dit bericht werd voor het laatst bijgewerkt op 13 juni 2025 met nieuwe inzichten.
Geef een reactie